Tao przetwory

By | 03/09/2015

Robicie przetwory na zimę? My bardzo lubimy zamknąć słońce w słoikach. Jednak każdy, kto kiedykolwiek  robił domowe dżemy lub warzywa, wie, jak bardzo eksploatujące to zajęcie. Drylowanie wiśni, upychanie niesfornych ogórków w słoikach, mieszanie bulgocących powideł czy konfitur,  wszystko to wymaga niemałych sił fizycznych i koncentracji. Od naszej staranności i uwagi zależy wszak, czy wytwory domowej przetwórni ucieszą domowników zimową porą, czy też, spleśniałe, wywołają frustrację.

Żeby podołać tym wyzwaniom rekomendujemy Tao Yin dla kręgosłupa i umęczonych nóg, Wewnętrzny Uśmiech dla podniesienia jakości wytwarzanych pyszności oraz Żelazną Koszulę, która pozwoli wam wytrzymać każdą, nawet mało entuzjastyczną reakcję przy otwieraniu słoika za kilka miesięcy.